Čerstvé aktualizácie vo OneDrive

Obsah

Fotografie sú najviac populárnymi a najviac používanými súbormi, ktoré si naši používatelia ukladajú na svoj OneDrive. Práve práca s fotografiami nás inšpirovala, aby sme vám priniesli tieto nové aktualizácie.

Automatické albumy

S možnosťou automatických albumov môžete oživiť svoje spomienky kedykoľvek z akéhokoľvek zariadenia a dokonca fotografie môžete jednoducho zdieľať s priateľmi alebo rodinou.

01

OneDrive vie zistiť, či ste urobili pár fotiek za krátky čas a na konkrétnom mieste, následne vyberie fotky s najvyššou kvalitou a dá ich do albumu. Dokonca vás OneDrive informuje pomocou notifikácie, kedy je tento album možné zobraziť či zdieľať na OneDrive.com, cez mobilné aplikácie alebo aplikáciu Fotky vo Windows 10. Ak sa cez víkend nachádzate na nejakej udalosti a robíte si fotky, už v pondelok ráno vás vo vašom OneDrive bude čakať automaticky vytvorený album z víkendu.

V tento deň…

Na stránke OneDrive.com v časti všetky fotografie môžete nájsť aj novinku s názvom “V tento deň…”. Vďaka tejto funkcii si môžete kedykoľvek oživiť spomienky z predchádzajúcich rokov, zistiť čo ste v konkrétny robili, či pripomenúť si výročia, oslavy alebo dovolenky.

02

Vylepšené vyhľadávanie

Priamo z hlavnej obazovky so všetkými fotografiami viete vyhľadávať medzi svojimi fotkami. Zahŕňa to fotky, ktoré majú špeciálnu značku (ako “mačka” alebo “budova”) alebo dokonca aj fotky z konkrétnej lokality (skúste miesto svojej poslednej dovolenky).

03

Foto priečinky

Ododnes si môžete vytvárať vlastné priečinky s fotkami, ktoré obsahujú aj titulný obrázok, väčšie náhľady na fotky a k dispozícii je vám menu, vďaka ktorému viete jednoducho vytvoriť nový album alebo fotky zdieľať.

04

Vylepšená aplikácia Fotografie vo Windows 10

Keď sa teraz prihlásite svojím Microsoft kontom do aplikácie Fotky vo Windows 10, zobrazia sa vám všetky fotky z OneDrive vrátane albumov, ktoré boli pre vás automaticky vytvorené.

05

 

 

 

Zdieľajte alebo čítajte ďalej

Facebook
Twitter
LinkedIn